SEALY

In de gloednieuwe Sealy Hybrid komen onze twee beste slaaptechnologieën samen in één weldadige nachtrust. Het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop. De diepe ondersteuning van titaniumlegering-spiralen eronder. Nu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee materialen, want de Sealy Hybrid is de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning.

OptiCool™-geltraagschuim

Vervaardigd met geavanceerd OptiCool™-geltraagschuim, dat overtollige warmte effectiever afvoert dan een matras met alleen standaard geltraagschuim.

Gel CoreSupport Center™

Het middelste deel van de matras is speciaal ontwikkeld om extra ondersteuning te bieden aan het zwaarste deel van het lichaam en de levensduur van de matras te verlengen.

ForeverFlex™-stof

Deze gloednieuwe stof heeft een stijlvol, eigentijds ontwerp en uitstekende elastische eigenschappen, voor een extra omhullend, omsluitend gevoel.

Apex™ HS-pocketveren

Individueel verpakte pocketveren met een titanium legering vormen zich perfect naar uw lichaam, bieden de benodigde steun en geven minder bewegingen van uw partner door.

SolidEdge™ HD-systeem

De rand van de matras biedt een stevige ondergrond om op te zitten, en vergroot het bruikbare slaapoppervlak, waardoor u veel meer ruimte hebt om u uit te strekken.

De sealy matras is leverbaar in drie uitvoeringen

Hybrid Style hoogte 25cm
Hybrid Classic hoogte 29cm
Hybrid Plush hoogte 32cm

Leverbaar vanaf € 748,-