Auping spiraalbodem

Een goede nachtrust wordt bepaald door de juiste combinatie van bedbodem en matras. Samen zorgen zij ervoor dat u uitgerust en fit aan de dag begint.

Auping spiraalbodems
Auping
spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bedomranding gelegd worden. Alle bodems zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes.

Ventilatie
Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 85% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras.

Verstelbaarheid
De spiraalbodem is de ideale verstelbare bodem. Met de matraskoppeling wordt een Auping matras aan de spiraalbodem gehecht waardoor deze nauw aaneengesloten meebuigt. De matras kan niet verschuiven.

U kunt kiezen uit 5 verschillende uitvoeringen

Spiraalbodem vlak
Niet verstelbaar leverbaar in diversen formaten vanaf € 325,-

Spiraal handverstelbaar
Het rugdeel kan met de hand versteld worden in 13 posities. Het voetendeel is met de hand verstelbaar in zes posities.
Leverbaar in diversen formaten vanaf € 525,-

Spiraalbodem 1M
De 1 motorige spiraalbodem Smart base is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektronisch te bedienen is door middel van een draadloze handset of met de Auping connect app  het voetendeel kan met de hand kan worden versteld.
Leverbaar in diversen formaten vanaf € 765,-

Spiraalbodem 2M
De 2- motorige spiraalbodem Smart base is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetdeel elektronisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset of met de Auping connect app.
Leverbaar in diversen formaten vanaf € 1205,-

Spiraalbodem 3M
De 3- motorige spiraalbodem Smart base is een spiraalbodem waarbij zowel het rug- voetendeel en hoofdsteun elektronisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset of met de Auping connect app.
Leverbaar in diversen formaten vanaf € 1645,-