Auping Essential

De Auping Essential is een bed met een heldere vormgeving in mooie kleuren dat past in elke slaapkamer. Het bed oogt slank door zijn ranke belijning en taps toelopende poten. De omranding van het bed is gemaakt van licht aluminium en voor het hoofdbord is een combinatie van hout en kunststof gebruikt. Het licht gebogen hoofdbord omsluiert je als het ware als je slaapt. Hierdoor geeft het een gevoel van geborgenheid en rust in de slaapkamer.

Om er zeker van te zijn dat de Essential perfect aan je persoonlijke voorkeuren voldoet, is er keuze uit tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit 5 verschillende kleuren, die ieder hun eigen uitstraling geven aan het bed. Daarnaast kun je kiezen uit 2 hoogtes; de hoge versie biedt extra comfort. Ook kun je de Essential verrijken met stijlvolle en functionele accessoires.

Het massieve hoofdbord van MDF is verkrijgbaar in alle maten, en kan naar keuze gelakt of gestoffeerd worden geleverd in verschillende kleuren. Met de 14-laags beukenhouten bedtafeltjes, en de speciaal voor Auping ontworpen leeslampen, accentueer je niet alleen je eigen stijl, maar voorzie je jezelf ook van extra gemak.

De Auping Essential worden standaard geleverd zonder hoofdbord en zonder matrassen.

Het Essential hoofdbord is los verkrijgbaar. Voor matrassen is er een uitgeberiede collectie Auping matrassen mogelijk, wij adviseren u hier graag over in onze winkel.